Specialisaties

Lommers Welding Services heeft heel veel vakkennis is huis en daarmee kunnen we u met elke klus helpen. Hieronder een overzicht van onze werkzaamheden. Heeft u een project waar u zelf niet uitkomt? Vraag het ons, wij helpen u graag de klus te klaren!

 

Buizen snijden

specialisaties_buizen-snijden
Buizen voorzien van ravelingen met laskantvoorbereiding dusdanig dat de lasbaarheid wordt vereenvoudigd en het lasvolume wordt geoptimaliseerd.

Constructiebouw

specialisaties_constructiebouw

Nagenoeg alle voorkomende constructies worden in eigen werkplaats en in eigen beheer uitgevoerd en gemonteerd. Indien gewenst verzorgen wij constructieberekeningen, funderingsberekeningen en detailberekeningen.

Lassen

specialisaties_lassen

Lommers heeft alle lastechnieken in huis. MIG-lassen, MAG-lassen, TIG-lassen en poeder lassen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Naast staal en RVS kunnen wij non-ferro materialen zoals aluminium lassen.

Remmingwerk

specialisaties_remmingwerk

Een remming of geleidewerk is een constructie waarmee schepen worden afgeremd als ze een kunstwerk als een brug of sluis naderen. Vroeger was de remming alleen van hout, tegenwoordig is het vaak een staalconstructie die met hardhout is bekleed.

Snijden

specialisaties_snijden

Uw plaatwerk snijden doen we met plasma of autogeen. Het lasersnijden van uw plaatwerk met een grote nauwkeurigheid op het door u gewenste formaat behoort ook tot de mogelijkheden.

Verhuur pontons

drijvend-klein

Lommers beschikt over Vlotten die laag op het water liggen en makkelijk aan elkaar te koppelen zijn; deze zijn voorzien van hijsogen waardoor makkelijk verplaatsbaar door een kraan op de locatie.